VELKOMMEN TIL

Bodytool.dk

Bodytool er et Dansk firma, med fokus på udvikling, af værktøjer til kroppen.

Alle vores produkter, er altid af den højeste kvalitet, til konkurrence dygtige priser.

Vi samarbejder med professionelle, fysioterapeuter, sportsmassører og kostvejledere, som bruger vores produkter i deres dagligdag.

Du er derfor altid sikker på, at med et produkt fra Bodytool, så får du et produkt og en oplevelse, der er kvalitets sikret af fagfolk.

Vores massage pistoler er indbygget med det største batteri der er udviklet på markedet indenfor massage pistoler. Det store kraftfulde integrerede batteri på hele 3400 Mah, sikrer en ydeevne på helt op til 7 timer ved laveste styrke.

Motoren i vores Bodytool massage pistoler er udviklet med den nyeste intelligente AI chip teknologi, der tilpasser sig kroppen ved massage. Udover den intelligente smidighed, vil du også opleve at vores Bodytool massage pistol hører til blandt de mest lydsvage på markedet, men stadig med den største ydeevne.

Vi sætter en stor ære i at alle vores Bodytools vi sender på markedet hører til i toppen.

For os er det altid vigtigt at servicen fra start til slut altid er i top.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe med.

VORES VIGTIGSTE

nøgleord

God kundeservice

God kundeservice er alfa-omega for os. Vi ved, at alle kunder er forskellige og kræver individuel behandling, for at sikre samme gode oplevelse, som når du handler i en fysisk butik.

Hurtig levering

Vi pakker din ordre allerede samme dag, som vi modtager den og får den også hurtigt sendt med en fragtmand eller et bud. For når man først har købt en vare vil man rigtig gerne prøve den.

Personlighed

Bag Bodytool.dk er der rigtige mennesker, som du kan tale med. Derfor er vi altid tilgængelige på både telefon og email, når du har brug for support.